photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / De dragul iubitului, Adela Popescu face ASTA în faţa camerelor de filmat
adela_si_radu_6f5dd3443c

De dragul iubitului, Adela Popescu face ASTA în faţa camerelor de filmat

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La mai bine de patru ani de când formează un cuplu, Adela Popescu şi Radu Vâlcan se poartă tot ca doi adolescenţi la prima iubire. Dovadă: de dragul iubitului, Adela ia lecţii de făcut dulciuri.


La patru ani de când formează un cuplu, Adela şi Radu se poartă ca doi adolescenţi îndrăgostiţi nebuneşte. Cei doi îşi fac mereu surprize, iar când sunt departe unul de celălalt, încing telefoanele şi chiar paginile de Facebook, unde îşi postează imagini cu dedicaţie.
Recent, Adela a acceptat să ia lecţii de gătit chiar în faţa camerelor. Ea a participat la filmarea primului episod al serialului online de bucătărie raw-vegană, “Mademoiselle Coco”, unde a învăţat cum să prepare tarta “2 inimi”, pe care i-o va face iubitului ei imediat ce acesta va reveni în ţară de la filmările din Thailanda. “Nu e deloc greu de făcut, este absolut irezistibilă la gust şi arată apetisant inimioara mea pentru Radu. Nuci, alune, caju, curmale, smochine, cacao, miere, lămâie, căpşune, merişoare, un blender, un frigider şi gata tarta”, a declarat Adela.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com