photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / De la «Românii au talent», la Eurovisionul din Germania
12-13-vedete-ianxcvcxvxau_0

De la «Românii au talent», la Eurovisionul din Germania

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Vă mai amintiţi de Narcis Iustin Ianău, sensibilul solist care în 2011 făcea furori, cu vocea sa aproape ireală, la „Românii au talent” (PRO TV)? Cântăreţul de 21 de ani vrea să dea lovitura la Eurovision.

Narcis  (21 de ani) a crezut mereu în steaua lui norocoasă şi îşi dorea cu ardoare şi o recunoaştere a calităţilor sale vocale şi pe plan internaţional. Ca numele lui să depăşească graniţele ţării, el s-a înscris, în 2013, la faza naţională Eurovision, însă a obţinut, cu piesa ”Seven”, doar un modest loc 8. Iată însă că, anul acesta, el speră să dea lovitura la acest concurs grandios, însă, ca să evite un alt duel cu soliştii românii, s-a înscris la preselecţia Eurovision din Germania: “Sunt student la Academia de Muzică din Cluj, în anul II.

În 2011, a obținut “argintul” la ”Românii au talent” (PRO TV)

Am lansat al treilea album cu trupa Gregorian şi piesa «Masters of Chant» cu care ne vom prezenta la preselecţiile Eurovision din Germania. Tot luna aceasta mergem în turneu în Europa, care va dura în jur de patru luni”, a povestit, pentru Click!, Narcis Iustin Ianău. El ne-a mai dezvăluit că nu mai  doreşte să audă de concursurile de talente, căci acum se află la alt nivel, ci ar vrea să colaboreze cu nume mari din muzica internaţională. În timpul liber, contratenorul care şi-a schimbat brusc look-ul, transformându-se în băiat rău, desenează şi scrie versuri: ”Acestea sunt pasiunile mele, nu le arăt nimănui.

În 2013 a luat ”doar” locul 8 la Eurovision România

Aş putea folosi poeziile în cântecele mele, însă sunt specialişti care se ocupă de asta. Eu mă concentrez doar pe cântat”, ne-a mai zis artistul. Narcis Iustin Ianău s-a născut pe 24 februarie 1995 în Baraţi, judeţul Bacău. Încă de la 5 ani a început să cânte în corul Bisericii Catolice din Baraţi, unde dascălul i-a făcut un loc  în rândul sopranelor, după ce a observat că are voce. După clasa a VIII-a, a urmat Liceul de Artă “George Apostu”, iar apoi şi-a început studiile la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Cântă în Germania cu trupa «Gregorian»

Narcis, alături de două solisite sexy, la filmările clipului

Iustin se bucură de succes cu trupa ”Gregorian”, alături de care a lansat, de curând, videoclipul ”Gloria” și în care el este îngerul negru. Pentru acest rol, el și-a schimbat total look-ul. Și-a vopsit unghiile cu ojă neagră și s-a machiat cu negru în jurul ochilor. Trupa cu care cântă Iustin în Germania a fost lansată de Frank Peterson și numără 10 membri, abordând piese pop rock în versiunea gregoriană: ”Ei m-au contactat pe Internet, le-a plăcut vocea mea, mi-au spus că se potrivește perfect cu proiectul lor”, a conchis artistul.

Jurații de la «Românii au talent» revin, vineri, la PRO TV

Andi, Mihaela, Andra şi Florin dau starul unei noi ediții a concursului

Pe 19 februarie, de la 20.30, debutează cel de-al şaselea sezon al show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV, unde de altfel s-a lansat și Narcis Ianău. Jurații Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu au plecat în căutarea altor români talentați, pentru care acest concurs este o serioasă rampă de lansare. În culisele concursului îi veți regăsi şi pe cârcotașii Smiley şi Pavel Bartoș, ei fiind considerați ”sarea și piperul” show-ului, care anul trecut a fost lider de audiență.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com