photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Deepcentral – Lacrima mea (piesa noua)
image001(5)

Deepcentral – Lacrima mea (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Deepcentral – Lacrima mea (piesa noua)

Pentru ca sunt DEPENDENTi de muzica, baietii de la Deepcentral au revenit cu single-ul Lacrima mea, dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul Dependent.

Piesa este compusa de catre George Calin si Doru Todorut, membrii Deepcentral, iar proiectul video este realizat de Mihai Ciupitu si evidentiaza creativ metafora timpului in iubire.


„Dragostea se slefuieste precum un diamant pentru a straluci la nivelul de suprematie in viata cuiva. Slefuirea se face prin bucurii si lacrimi. Din acest motiv, lacrimile sunt extrem de importante, la fel ca in povestea de dragoste din aceasta piesa. Sa-i spui partenerului/partenerei ‘Lacrima mea’ inseamna sa constientizezi cat de importanta este dragostea, cat de pretioase sunt lacrimile de fericire, experientele de viata prin care treceti impreuna. Suntem extrem de emotionati datorita acestei piese, in care am pus multa dragoste si bucurie. So, lacrimi de bucurie, Like and share!”, declara Doru.

Baietii de la Deepcentral au interpretat in avanpremiera single-ul “Lacrima mea”, in cadrul editiei de anul acesta a premiilor Media Music Awards.

Cu peste 9 ani de cariera, 2 albume de studio si hituri cu versuri atat in limba engleza, cat si in limba romana, dar si colaborari inedite, alaturi de Loredana, Delia, Xonia etc, Deepcentral este unul dintre cele mai de succes proiecte din muzica romaneasca si marcheaza prin fiecare piesa o poveste plina de substanta si cu mesaje foarte bine definite.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com