photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Deftones – Hearts/Wires (single nou)
12919826_10154159130472491_9200621598736458866_n

Deftones – Hearts/Wires (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Deftones a lansat cel de-al treilea single de pe noul album „Gore”. Melodia se numește „Hearts/Wires” și este una dintre compozițiile la care nu toți membrii trupei s-au conectat cu ușurință.

Pentru chitaristul Stephen Carpenter, „Hearts/Wires” a fost cea mai dificilă piesă de interpretat de pe noul album ”Gore”.

„Piesa asta m-a făcut să mă gândesc tot timpul la Wild Bill – criminalul psihopat. Pur și simplu nu am simțit-o. A trebuit să mă conectez la latura mea ascunsă de psihopat pentru a veni cu partea de chitară”, a declarat Carpenter pentru Rolling Stone Magazine.

Deftones – „Hearts/Wires” – AUDIO

Albumul „Gore” vine după o pauză de 4 ani de la discul precedent, ”Koi No Yokan”. Primul material al formației fără basistul Chi Cheng va fi lansat pe data de 8 aprilie prin intermediul Warner Bros. Records. Albumul a fost produs de  Matt Hyde și include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice In Chains.

Într-un interviu acordat în martie 2015, solistul Deftones povestea revistei Rolling Stone despre felul în care decurg sesiunile creative din studioul de înregistrări.

„Piesele sunt grozave și le-am compus într-un mod foarte cool. Ne-am strâns toți într-o cameră, unul dintre noi își exprima o idee, iar altcineva o punea în practică. Piesele sunt rezultatul unui efort colectiv. Vorbim despre 5 tipi care au gusturi complet diferite în muzică, așa încât atunci când lucrurile se îmbină, se îmbină bine”, a declarat Chino Moreno pentru Rolling Stone.

În ce privește sound-ul noilor piese, Chino Moreno a identificat o abordare diferită, dar care nu exclude elementele de bază Deftones.

„Simt că am intrat în noile piese și le-am disecat. Dacă ceva suna puțin prea ordonat, luam o turnură la stânga și scuturam puțin lucrurile. Am încercat pur și simplu chestii aflate la poli opuși, nu pentru a ne sabota, ci pentru a încerca să ne punem în situații în care nu am mai fost până acum. Se simte, cu siguranță, o schimbare față de albumul precedent. Dar e evident că e un album Deftones, toate elementele care ne fac ceea ce suntem se află acolo. Nu am făcut nimic altceva decât să gândim în afara cutiei.”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com