photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Deftones – Prayers/Triangles (Videoclip nou)
12973254_10154181165337491_2592135711486077815_o

Deftones – Prayers/Triangles (Videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Videoclip oficial: Deftones – Prayers/Triangles

Deftones a lansat videoclipul noului single ”Prayers/Triangles”, de pe albmul ”Gore”. Pentru acest vizual, trupa a colaborat cu regizorul Charles Bergquist.

Gore” este noul album Deftones, care vine după o pauză de 4 ani de la discul precedent, ”Koi No Yokan”. Primul material al formației fără basistul Chi Cheng a fost lansat pe data de 8 aprilie prin intermediul Warner Bros. Records. Albumul a fost produs de Matt Hyde și include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice In Chains.

Primul single dezvăluit a fost „Prayers/Triangles„, melodia având acum și videoclip. Această piesă are, conform solistului, sound-ul specific al formației.

„Este una dintre acele piese cu un sound foarte Deftones-esc. Dinamica e acolo, în ce privește flow-ul, părțile acelea care-ți ajung în gât sunt acolo, și piesa transmite totodată și acea stare de calm. Cred că această dihotomie stă la baza sound-ului nostru – e un fel de ADN. Piesa prezintă foarte bine stadiul în care suntem acum ca trupă”, a declarat Chino Moreno într-o discuție cu Zane Lowe.

Într-un alt interviu, acordat în martie 2015, solistul Deftones a povestit revistei Rolling Stone despre felul în care s-au desfășurat sesiunile creative din studioul de înregistrări.

„Piesele sunt grozave și le-am compus într-un mod foarte cool. Ne-am strâns toți într-o cameră, unul dintre noi își exprima o idee, iar altcineva o punea în practică. Piesele sunt rezultatul unui efort colectiv. Vorbim despre 5 tipi care au gusturi complet diferite în muzică, așa încât atunci când lucrurile se îmbină, se îmbină bine”, a declarat Chino Moreno pentru Rolling Stone.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com