photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Delia anunta cel de-al doilea concert „Welcome to Deliria”
delia

Delia anunta cel de-al doilea concert „Welcome to Deliria”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Welcome to Deliria – Cel mai asteptat show al anului 2016 si-a dublat numarul de reprezentatii la Sala Palatului.

 

 

Datorita numarului mare de bilete vandute din toate categoriile intr-un timp record, iar 3 categorii sunt deja SOLD OUT, Delia a decis, alaturi de managementul ei, sa sustina si un al doilea show, pe data de 3 aprilie 2016, ora 20:30.

Anul trecut, concertul Pe aripi de vant a avut o productie de peste 200 de oameni, care au lucrat neincetat 3 luni si au fost folosite 100 de costume, cu sute de ore de pregatiri si repetitii, Concertele de pe 2 si 3 aprilie 2016 inseamna mult mai mult decat atat – un show complex, de care sigur se va povesti, despre tot ceea ce presupune delirul artistic al Deliei.

„Welcome to Deliria este un show in universul nebun al imaginatiei mele. Un show in care totul este permis, publicul va fi purtat intr-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai exista. Deliria e un taram cu totul special, practic e parte din mintea, imaginatia si visele mele. Intr-un fel… e real! Cu siguranta, oamenii vor pleca cu o stare de bine si frumos”, declara Delia.

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, benzinariile OMV si oficiile Postei Romane.

Delia a avut cel mai bun an in 2015, s-a aflat in topul difuzarilor cu mai multe piese ca Da, mama,  Cum ne noi, track cu care a stabilit si un record in industria romaneasca, Inimi desenate sau Pe aripi de vant.

Mergeti sa o vedeti live?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com