photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Delia canta in deschidere la Rihanna
delia

Delia canta in deschidere la Rihanna

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Delia canta in deschidere la Rihanna

Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceeași scena cu Rihanna. Pe 14 august, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artista il va sustine la Bucuresti, in cadrul Zutopia Music Festival.

”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta ca e, pe langa un artist adevarat, o voce a generatiei noastre. Si cand spun voce, nu ma refer doar la calitatile vocale, ci si la modul in care a reusit si reuseste in continuare sa influenteze milioane de oameni cu spiritual ei liber si frumos. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.

Daca pana de curand era doar incantata ca va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare intr-un context cu totul neasteptat.

“M-au prins pe neasteptate. O echipa Observator a venit alaturi de Denisa de la D&D Entertainment care mi-a cerut biletele la Rihanna inapoi si mi-a spus ca am interzis in public. Moment in care am crezut ca s-a intamplat ceva neobisnuit. Apoi mi-a zis ca voi imparti aceeasi scena cu ea. Sunt extrem de incantata, abia astept! Cine ar fi crezut ca as fi bucuroasa ca nu am voie in public la Rihanna? ” – Delia

Delia se pregateste in aceasta perioada si pentru auditiile X Factor, filmari care deja se desfasoara de la inceputul lunii iulie.Delia nu canta pentru prima oara in deschiderea unui superstar international, anul trecut a fost cea care a intretinut atmosfera inaintea concertului Robbie Williams.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

poster-717x1024

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST Trupa lui Michael …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com