photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Delia face 28.000 de euro din două concerte inedite!
delia

Delia face 28.000 de euro din două concerte inedite!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

În ultimii ani, Delia (34 de ani) a devenit una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din țară. În același timp, veniturile ei au început să crească considerabil, în egală măsură cu maniera în care a crescut și numărul de fani prezenți la concerte. Acum, blondina a ajuns să facă sume exorbitante de pe urma spectacolelor la care cântă.

Românii se înghesuie să ajungă la concertele ei și sunt dispuși să plătească oricât pentru a o vedea pe scenă. Delia are programate două concerte, pe doi și trei aprilie, la Sala Palatului din București, potrivit ziarulring.ro. Pentru prima zi de concert, mai sunt valabile numai 34 de bilete, dintre care 14 la VIP, la 300 de lei, 5 la 180 de lei, 5 la 90 de lei și 10 la 70 de lei. Pentru a doua zi, fanii au ocupat deja toate locurile.

Încasările totale sunt estimate să ajungă la aproximativ 28.000, după ambele seri de „Welcome to Deliria”. Totuși, nu toți banii vor ajunge în buzunarul vedetei, întrucât aceștia sunt folosiți și pentru plata chiriei sălii, dar și alte cheltuieli impuse de producția showului.

„«Welcome to Deliria» e un show în universul nebun al imaginației mele. Un show în care totul e permis, publicul va fi purtat într-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai există. Deliria e un tărâm cu totul special, practic e parte din mintea, imaginația și visele mele. Într-un fel… e real! Cu siguranță, oamenii vor pleca cu o stare de bine și de frumos”, spune ea.

Fanii care sunt dispuși să plătească 300 de lei pe biletul VIP vor avea ocazia să se distreze alături de Delia la petrecerea de după concert. De asemenea, ei vor primi și discul cu noul album al artistei.

#Radio ProBite

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com