photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Delia Rus – Inimi straine (piesa noua)
delia rus inimi straine

Delia Rus – Inimi straine (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Delia Rus – Inimi straine (piesa noua)

Dupa o vara incarcata in care a colaborat cu Karo si Doddy pe single-ul “Tot mai departe” si a concertat la premiera filmului Atomic Blonde, Delia Rus revine astazi cu o noua lansare solo, o melodie pe care a cantat-o in premiera live pe scena Media Music Awards.

“ ‘Inimi straine’ este un punct de final, un punct pe care nu am avut curajul sa il pun. Piesa este despre o oarecare tradare, atunci cand ajungi in bratele altcuiva si inlocuiesti tot ce ai avut in trecut cu o inima noua, “o inima straina”. Cuprinde mai multe stari, pentru ca eviti sa pleci uneori, atunci cand iubesti, dar nici nu poti sta si nu stii ce poti ierta si ce nu. Daca e posibil sa iubesti doi oameni in acelasi timp, atunci “inimi straine” este despre asta. Compromisurile pe care le faci pentru a fi pe placul celuilalt trec nevazute atunci cand alegi un alt suflet si devine greu. Cine tradeaza pe cine, cine iubeste pe cine, este irelevant atunci cand iubirea dispare si raman orgoliile. Ea si-a pus destinul in mainile lui, poate intr-un mod obsesiv, asa ca in final si ea are nevoie sa fie iertata. “ – Delia Rus

“Inimi Straine” a luat nastere in cadrul TIMC (Transfagarasan International Music Camp), tabara internationala de muzica organizata de Roton, piesa fiind scrisa de Delia Rus alaturi de Pink Elephant.

Delia Rus este genul de cantareata moderna care foloseste muzica pentru a-si transmite emotiile si experientele. Single-ul de debut -„Daca Pleci”- a reusit sa depaseasca 20 de milioane de vizualizari in mai putin de un an de la lansare, fiind urmat de „Tatuaj pe inima”.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com