photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Denis Kenzo & Jilliana Danise – Right Path (piesa noua)
right path

Denis Kenzo & Jilliana Danise – Right Path (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce spre finalul anului trecut ne-au bucurat cu „Will Be Forever”, Denis Kenzo si Jilliana Danise colaboreaza din nou pentru „Right Path”, o bucata vocal trance care o sa va incalzeasca sufletele!

Denis Kenzo (Denis Pisarev pe numele sau rela) vine din Habarovsk, o localitate situata in extremitatea estica a Rusiei, si este la ora actuala una dintre cele mai creative si constante surse de vocal trance. O dovedeste din nou cu „Right Path”, o productie care nu ar fi atat de speciala fara vocea Jillianei Danise.

Cu siguranta stii ca esti pe „calea cea buna” cand Armin van Buuren te catalogheaza drept unul dintre producatorii la care sa ne uitam pe viitor si iti pune mai toate piesele in emisiunile si compilatiile sale. Pe ASOT 2015, Denis Kenzo apare cu „Ashes„, o colaborare cu Sarah Lynn. Au urmat apoi „Can You Hear Me” cu Sarah Russell, respectiv „Listen” cu Kimberly Hale.

Toate piesele lui Denis Kenzo ne plac. Sunt calde, progressive si ne induc acea stare de vis caracteristica vocal trance-ului de calitate. Nu stim ce urmeaza dupa „Right Path”, care a fost lansata astazi la labelul Sir Adrian Music, insa banuim ca rusul nu se va opri aici si va colabora si cu alte vocaliste.

Care piesa cu Jilliana Danise va place mai mult: „Right Path” sau precedenta, „Will Be Forever„?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com