photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Denis Kenzo & Sarah Lynn – Ashes (piesa noua)
denis kenzo good(1)

Denis Kenzo & Sarah Lynn – Ashes (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Debutand cu proiectul Two&One in 2012, rusul Denis Pisarev a intrat rapid atat in inimile trancerilor, cat si la cele mai relevante labeluri din zona trance, dupa ce s-a axat pe proiectul sau personal, Denis Kenzo.

Chiar daca a devenit un obisnuit al emisiunilor A State of Trance si al discografiei Armind, casa de discuri gestionata direct de Armin van Buuren, Denis Kenzo lanseaza si la How Trance Works, imprint detinut de Sir Adrian. Aici are sansa sa colaboreze cu mai multe vocaliste. Dupa ce a realizat piese cu Jilliana Denise, Kimberly Kale, Alexandra Badoi si Sveta B, Deniz Kenzo face echipa cuSarah Lynn pentru „Ashes„.

Cum o piesa atat de frumoasa n-are cum sa scape printre degetele DJ-ilor cunoscuti, „Ashes” se numara printre piesele de pe noua compilatie a lui Armin van Buuren, A State of Trance 2015. Este a doua compilatie ASOT pe care Denis Kenzo o bifeaza, dupa ce in 2013 ne-a luat tuturor urechile cu „Lullaby Lonely”.

Au urmat apoi productii ca „Lullaby For Two”, „Lifetime Change” cu romanca noastra Alexandra Badoi, dar si „Will Be Forever”. Cat despre Sarah Lynn, trebuie sa o stiti dupa seria de piese cu Allen & Envy. In plus, o gasiti si pe ultimul album Cosmic Gate „Start To Feel”.

Va plac piesele lui Denis Kenzo sau preferati trance-ul mai energic?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com