photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Dian Solo & The Mystery of Bulgarian Voices – Mystery (videoclip nou)
Dian Solo - Mystery(1)

Dian Solo & The Mystery of Bulgarian Voices – Mystery (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dian Solo & The Mystery of Bulgarian Voices – Mystery (videoclip nou)

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ bulgari – Dian Solo, prezinta un nou proiect alaturi de corul castigator al premiului Grammy Award, The Mystery of Bulgarian Voices.

Muzica dance si folclorul autentic bulgaresc se imbina cu vocea artistei pop Amalia Nenova, intr-o piesa fresh care se numeste “Mystery”.

Videoclipul pune in valoare peisaje extraoridinare din Bulgaria, ce iti taie respiratia. “Cred ca folclorul nostru este plin de magie si sper ca pe viitor sa existe mai multe proiecte care sa se indrepte in directia asta. “Mystery” expune tara intr-un mod pozitiv, exact asa cum o vedem cu totii”, declara DJ Dian Solo, fondatorul Deep Zone Project.

Artist inventiv si creativ, Dian Savov aka. DJ Dian Solo si-a construit treptat propriul stil pe marea scena a muzicii electronice. A fost votat de trei ori “DJ of the Year” in Bulgaria, unde in prezent este unul dintre cei mai buni producatori si DJ. Dian a avut nenumarate gig-uri la nivel international, inclusiv in USA, Brazilia, Marea Britanie, China, Portugalia, Turcia, Ucraina.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com