photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / DIM3NSION – The Energy (piesa noua)
dimension

DIM3NSION – The Energy (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

DIM3NSION – The Energy (piesa noua)

Dupa ce a inceput anul cu „Celeste” si „Astronauts”, trancerul spaniol DIM3NSION lanseaza o noua bijuterie uplifting la Flashover Recordings.

Intitulata „The Energy”, un nume care caracterizeaza la milimetru starea pe care o induc productiile spaniolului, aceasta noua piesa a lui DIM3NSION se aude deja in mixurile lui Armin van Buuren, Paul van Dyk, Markus Schulz, Aly & Fila, Solarstone, Giuseppe Ottaviani si, desigur, Ferry Corsten, al carui label (Flashover Recordings) a semnat-o si a lansat-o ieri pe piata.

DIM3NSION – The Energy (extended preview)

„Dopamina”,”Origami”, „Mangata” si mai recenta „Celeste” sunt doar cateva dintre release-urile care l-au facut mare pe DIM3NSION, pe numele sau real Borja Iglesias Touceda. In mai putin de doua saptamani, spanionul isi va face debutul la festivalul Luminosity Beach, un eveniment la care orice trancer care se respecta trebuie sa ajunga macar o data in viata. Ii tinem pumnii.

Intr-un interviu acordat recent blogului TranceTripper, DIM3NSION a declarat ca are pregatite pentru anul acesta mai multe piese si remixuri gata sa fie lansate la Black Hole, A State of Trance si Perfecto, 3 labeluri care nu prea mai au nevoie de vreo prezentare.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com