photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Dima – Urzici (videoclip nou)
20915437_1476326645793223_8305494653669541481_n

Dima – Urzici (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dima – Urzici (videoclip nou)

Dima ii indeplineste toate dorintele iubitei in cel mai nou videoclip al sau, Urzici. De la o simpla plimbare in parc, la lenevit pe un hamac si la margine de lac, toate fac parte dintr-un decor romantic.
“Urzici” este rezultatul colaborarii de succes pe care artistul o are cu Ciprian Blaga, acestia lucrand impreuna si la hitul “Cires de mai” (feat Amna), clipul fiind semnat de Criss Blazziny, cunoscutul rapper si regizor.
„Ma bucur ca Criss a reusit sa realizeze un clip care din punctul meu de vedere completeaza perfect piesa si ii multumesc prietenei mele Roxana Niculae pentru ca m-a suportat la filmari :)” – Dima

Dima, originar din Chisinau, a reusit sa atraga atentia in 2008 prin participarea la concursul de talente “Fabrica de staruri”, prima editie din Republica Moldova, unde s-a calificat in finala. La scurt timp dupa, artistul a obtinut unul din rolurile principale in serialul “Pariu cu Viata”, alaturi de Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu si Sore Mihalache, printre alti. Desi au urmat o serie de rolul de success interpretate de Dima in televiziune, printre care se numara “Ferma Vedetelor” si “Te cunosc de undeva”, artistul nu a putut sta departe de prima sa dragoste, muzica.

” Ma bucur foarte mult c-am reusit sa lansam piesa, tinand cont ca lucram la ea de ceva timp pentru a o aduce la cea mai buna forma. Am investit foarte multe emotii in acest proiect si sper ca si voi sa simtiti asta. Ii multumesc lui Ciprian pentru colaborarea noastra si echipei de la Roton pentru incredere.” – Dima

Dima s-a bucurat de succes si cu precedentul lui single, cu care a reusit sa stranga peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. El a colaborat cu Amna pentru Cires de mai, pentru care apoi au venit si cu varianta acustica a acestui single.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com