photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / DJ Amy & Dj Undoo vs. James B – Hit Me (piesa noua)
djamy-djundoo

DJ Amy & Dj Undoo vs. James B – Hit Me (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

„Hit me” este o colaborare inedita si prima de acest fel pentru DJ Amy. Acesta piesa a aparut oarecum natural, Dj Amy fiind invitat de mai multe ori de Dj Undoo sa faca scratch-uri alaturi de el.

DJ Amy a spus: “Sunt incantat de aceasta colaborare cu Dj Undoo. Eram in studioul lui si m-am gandit sa ii arat ce lucrez, i-a placut si i-am propus sa continuam si sa finalizam impreuna acest track. A iesti bine la final si sper sa se bucure de succes, cu siguranta vom mai colabora si pe alte proiecte.”

Vocile lui James B. nu au fost alese intamplator pentru acest track. El este un adevarat promoter al muzicii soul si funk, care sta la baza muzicii rap. PLAY!

Despre Dj Undoo nu prea sunt multe de spus despre care lumea sa nu stie. Este unul dintre cei mai buni Dji si producatori de muzica rap din Romania. A avut colaborari cu mai toti rapperi de success de la noi. Cea mai recenta este cea cu Grasu XXL pe „Blana de Urs”.

Este printre putinii DJ din Romania (ii numaram pe degetele de la o mana) care a participat ca si concurent la Redbull Threestyle World DJ Championship, una din competitiile internationale de prestigiu de “turntablism” din lume.

Dj Amy este nou pe piata producatorilor muzicali de rap din Romania. A contribuit la succesul a sute de spectacole in Romania si peste hotare alaturi de Puya si mai nou impreuna cu Vescan si Doddy

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com