photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller – Wild Thoughts (videoclip nou)
khaled-rihanna-video-2

DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller – Wild Thoughts (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller – Wild Thoughts (videoclip nou)

Dupa ce am vazut pozele de la filmari, astazi avem si videoclipul pentru super colaborarea dintre DJ Khaled si Rihnna. Wild Thoughts e track-ul perfect de vara, cu un sample din hitul Maria, Maria al lui Santana, si un vizual provocator datorita lui Riri.

Filmarile au avut loc in cartierul Little Haiti din Miami, in regia lui Colin Tilley si ne duc intr-o lume colorata, parca de carnaval, cu muzica tare, petreceri, jongler de focul si o Rihanna provocatoare la fiecare pas, in ciuda kilogramelor de care toata lumea vorbeste.

Wild Thoughts e inclusa pe cel mai nou album al lui DJ Khaled si are toate sansele sa ajunga din urma hitul care l-a adus pe cunoscutul producator la varful clasamentului Hot 100, I’m the One, un featuring cu Justin Bieber, Lil Wayne si Quavo. Intre timp, DJ Khaled mai pregateste un videoclip pentru colaborarea cu Nas, It’s Secured, dar ne-a oferit si o piesa alaturi de Drake, To the Max si una cu cel mai tare cuplu din showbiz – Jay Z & Beyonce. Albumul Grateful apare pe 23 iunie si include colaborari cu PARTYNEXTDOOR, Nicki Minaj, Alicia Keys, Calvin Harris, Migos, T.I. si multi altii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com