photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Dl. Problema feat. Cristina Stroe – De neclintit (Piesa noua)
Dl_ Problema feat_ Cristina Stroe - De neclintit

Dl. Problema feat. Cristina Stroe – De neclintit (Piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa 12 ani, Dl. Problema revine pe piata muzicala, cu un nou single si cu un gen muzical total diferit, fata de cel care l-a consacrat pana acum.

Textul piesei “De Neclintit” reprezinta un rezumat al ultimilor 25 de ani, un mesaj pentru cei tineri ce duc lipsa de modele reale, Pentru aceasta piesa, Dl. Problema a ales sa colaboreze cu Cristina Stroe, concurenta din echipa lui Marius Moga de anul acesta de la Vocea Romaniei.

“Mesajul piesei “De Neclintit” vine ca un manifest relevant pentru cei 20 de ani de muzica si de viata traita in Romania: „Daca un singur om devine mai bun,  dupa ce asculta piesa „De Neclintit”, atunci sufletul meu canta de bucurie!”, a declarat Dl. Problema

 

 

“Bogdan mi-a aratat versurile si m-am asezat la pian. Am incercat cateva armonii si apoi, cu ajutorul celorlalti oameni din studio, a iesit piesa „De neclintit”. Toata echipa Code Production ne-am regasit in piesa si ne-am deschis sufletul cu usurinta. Mesajul piesei e unul puternic, bine inradacinat in realitatea zilelor noastre. E un mesaj pentru generatia mea.”, a spus Cristina Stroe.

Piesa a fost inregistrata in studiourile Code Production, muzica apartinand lui Tascau Marian Bogdan si Cristina Stroe, textul scris de catre Tascau Marian Bogdan, Cristina Stroe, Tanasoiu Liviu, iar orchestratia realizata de Tascau Marian Bogdan, Tiganus Alin, Bancila Tiberiu. piesa fiind masterizata de Bunicu Magic, label Code Production.

Cum vi se pare revenirea lui Dl. Problema?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com