photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / DOMG feat Alina Eremia – Don’t Worry About It (piesa noua)
DOMG

DOMG feat Alina Eremia – Don’t Worry About It (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa peste 10 ani de experienta in lumea muzicala, cu zeci de hituri compuse pentru artisti ca, Akcent, Two, Lora, Alina Eremia, Mellina, CRBL si altii, DOMG, adica Mihai Gruia si Dorian Oswin, au decis sa porneasca un proiect bazat doar pe muzica electronica.

“Ne atrage foarte mult acest segment de muzica. Am compus foarte multe piese EDM pentru artisti din afara tarii si am decis ca este momentul sa compunem si pentru Romania deoarece sunt foarte multi care imbratiseaza acest stil de muzica. DOMG este un proiect exclusiv de muzica electronica in care ne putem exprima cum stim noi mai bine. Ne bucram ca prima noastra piesa este in colaborare cu Alina, care este dupa parerea noastra una dintre cele mai bune voci din Romania“, au declarat Mihai si Dorian.

„Ma bucur sa fiu vocea feminina de pe acest single”, a declarat Alina Eremia pe Facebook despre aceasta piesa

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari pe internet. In prezent, piesa eiA fost o Nebunieeste una dintre cele mai difuzate melodii din Romania, iar hituri precum ‘Cum se face’, ‘Cand luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate si au fost printre cele mai difuzate melodii din Romania.

Cum vi se pare noul single lansat de DOMG?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com