photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Donk – La mine în ţară feat Sean (videoclip)
7b4db91a-fe7e-4a49-8111-a93cc8c79094-1024x426

Donk – La mine în ţară feat Sean (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Donk. Dupa ce single-ul „Goala” a făcut peste 7 milioane de vizionări pe Youtube, Donk a dispărut puţin din peisajul muzical. Motivul „dispariţiei” a fost acela că artistul a lucrat foarte mult la piese noi, care îi vor contura mai bine stilul. „La mine în ţară” este primul single din această serie şi vorbeste de la sine, prin versurile pline de substrat.

Donk şi Sean au lansat o melodie care, ca şi „Goală”, are toate şansele să fie un succes. Piesa a fost inspirată din realitatea cotidiană şi se bucură deja de aprecierile fanilor celor doi artişti.

„Am scris piesa asta privind în jurul meu. In general, îmi văd de ale mele când ies în oras, dar când am scris piesa, aveam o stare de curiozitate şi am început să mă uit în jurul meu, să analizez şi să văd ce îmi poate stimula creativitatea. Si, în acest mod, am început să scriu piesa „La mine în ţară”, unde mă includ şi pe mine în subiect. Nu este o piesă critică sau de mândrie, este una despre ce am văzut în realitatea în care trăiesc… impresiile mele despre ce se întâmplă. Am adăugat puţin sarcasm, pentru că altfel nu se poate, viaţa românului e plină de sarcasm. Refrenul a venit în mod firesc, atunci când mă gândeam cum e la noi în ţară. Mi-am dat seama că nu e rău sau bine, ci mai degrabă este cum vrei tu sa fie, de aceea „este cel mai la mine in tara”, a spus Donk.

 #Radio ProBite

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com