photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Dony feat. Royal GNRL – Motive (videoclip nou)
Dony-feat-Royal-GNRL-Motive-melodie-noua-2016-video-single-Roton_cristi-raraitu.blogspot.ro

Dony feat. Royal GNRL – Motive (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dony feat. Royal GNRL – Motive (videoclip nou)

Dony, fost membru al trupei Refflex, a lansat videoclipul piesei ”Motive”. Melodia este înregistrată împreună cu Royal GNRL, rapper, antreprenor și producător muzical.

Dony – ”Piesa este insiprată din întâmplările de zi cu zi, are un mesaj pozitiv care ne îndeamnă pe toți să fim mai uniți și mai visători, mai încrezători în propriile forțe. Este un îndemn la sinceritate și încredere în sine. Important este să zâmbim și să mergem mai departe, indiferent de ce ne rezervă viața. Chiar dacă uneori nu este totul roz, speranța ne face să mergem înainte alături de prietenii adevărați și de persoanele iubite!””

Royal GNRL - ”Mi-a plăcut ideea piesei încă de la primul play al instrumentalului. Diferența între acesta și alte 999 de beaturi pe care le-am ascultat a fost faptul că transmite. Am încercat să transmit cât mai multă emoție și sentimente. Trăim în niște timpuri în care acest factor devine tot mai rar, iar noi, precum și cei din jurul nostru, avem nevoie să ne hrănim cu asta.” “

Dony (Cornel Constantin Donici) merge pas în pas cu muzica din 2003, de când făcea parte din trupa Refflex, fiind admirat si iubit de adolescente în acea perioadă. Având susținerea producătorului muzical Laurențiu Duță, trupa s-a bucurat de succes atât în România, cât și peste hotare. Au urmat apoi colaborări cu Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Adena și Alex Mica.

Royal GNRL, sau Alex, a crescut cu hip-hop-ul în suflet și excela în freestyle pe cand alții recitau doar poezii. Antreprenor, producător muzical, compozitor și mc, sunt doar câteva dintre activitățile zilnice pe care aceasta le bifează.

 

Va place piesa?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com