photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Dua Lipa – New Rules (videoclip nou)
dua-lipa-new-rules-video(1)

Dua Lipa – New Rules (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dua Lipa – New Rules (videoclip nou)

Dua Lipa vine cu un videoclip nou pentru inca una dintre piesele incluse pe albumul sau de debut. Pentru New Rules o vedem cum alaturi de prietenele sale, intr-o camera de hotel, invata cum nu trebuie sa reactioneze la impuls, totul intr-o sesiune de make-up, coafat si discutat cu fetele.

Videoclipul a fost regizat de Henry Schofield si e un vizual foarte reusit, din care nu lipsesc coregrafiile la piscina, pe holuri sau prin camera, totul invelit intr-o aura fashion.

Dua Lipa si-a lansat la inceputul lunii iunie albumul de debut, dar noi eram deja familiarizati cu stitul dark-pop-indie al ei inca de la primul single care a aparut in urma cu doi ani. Be the One a ajuns un hit in Europa si a urcat si la noi in clasamentul difuzarilor, pentru ca apoi sa o ascultam cu Hotter Than Hell si Blow Your Mind. Intre timp, cantareata britanica cu origini kosovare a bifat alte colaborari reusite: No Lie, alaturi de Sean Paul si Scared to Be Lonely alaturi de dj-ul si producatorul olandezMartin Garrix.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com