photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Ecaterine & Dimitri – Adrenalina (piesa noua)
ecaterie dimitri

Ecaterine & Dimitri – Adrenalina (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ecaterine & Dimitri lanseaza Adrenalina, o piesa de dragoste, o poveste ce reuseste sa treaca prin frig, ploaie si sa ajunga la soare.

Cu acordurile de acordeon, un vibe inspirational si versuri care marcheaza metafora timpului, single-ul Adrenalina este compus de catre Ecaterine & Dimitri, iar versurile sunt scrise de catre Theea Miculescu. ”

Dupa un music session in Londra, Dimitri mi-a aratat un beat cu cateva acorduri la chitara ce m-au inspirat sa scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa ma caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor si pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. :) ‘Adrenalina’ e o piesa cu mesaj pozitiv, lasa ploaia si timpul sa vina, tu-mi dai aripi si adrenalina”, mai pe scurt, orice s-ar intampla, noi zburam peste toate grijile impreuna”, spune Ecaterine.

„Piesa “Adrenalina” a fost compusa in urma calatoriei noastre la Londra, intr-o atmosfera londoneza. Initial a fost o piesa acustica foarte simpla, doar cu voce, chitara si acordeon, cu versuri in engleza; dupa care am facut si varianta in romana cu orchestratia pe care o auziti acum”, declara Dimitri.

Ecaterine si Dimitri au inceput colaborarea in urma cu 2 ani, odata cu lansarea piesei „Zi cu soare”. De atunci si pana in prezent s-au implicat si in alte proiecte muzicale, atat pe partea de interpretare, cat de compozitie si productie, iar genurile muzicale pe care le abordeaza includ influente pop, dance, jazzy, deep.

Va place piesa celor doi?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com