photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Ecaterine – Flăcări în rai (videoclip)
Ecaterine_Flacari_in_rai_cover_5a67f1d607

Ecaterine – Flăcări în rai (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ecaterine lansează cel mai pasional videoclip din cariera ei și single-ul „Flăcări în rai”, o frumoasă baladă de dragoste, cu un aer melancolic.

Dacă primele sale piese sunt dance, pline de energie și culoare, Ecaterine schimbă registrul muzical și lansează o piesă pop-rock, care confirmă maturizarea sa artistică și în care artista afirmă că se regăsește.

„Mă simt împlinită! Este exact genul de piesă cu care rezonez. Eu sunt o fire veselă, dar și foarte pasională. E lupta cu sinele, pentru că dragostea hrăneste și consumă, în același timp”, declară Ecaterine.

Piesa „Flăcări în rai” este compusă în studiourile Kazibo, de către Alex Pelin și Ovidiu Baciu, iar videoclipul este regizat de Dan Petcan. Pentru filmările videoclipului, care au avut loc pe parcursul a două zile, Ecaterine a trebuit să îndure un frig îngrozitor și să pășească cu prudență într-o casă foarte veche, locul în care s-au filmat o mare parte dintre cadre.

În strânsă legătură cu versurile piesei, în videoclip Ecaterine este în mijlocul unui „rai plin de flăcări”, din care are cu greu scăpare.

Însă, întâlnirea cu marea, cea care îi oferă liniștea de care are cea mai mare nevoie, o face să continue să viseze și îi readuce speranța.

Videoclipul „Flăcări în rai” este al treilea din cariera artistei, după colaborarea cu Dimitri pentru piesele „Zi cu soare” și „Chiky lala”. Cei doi artiști sunt soliștii trupei Popa Sapka, iar Ecaterine nu neagă o viitoare colaborare cu Dimitri.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com