photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Eco – The Sky Below (download)
ECO DJ

Eco – The Sky Below (download)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

ECO.Asteptam de ceva timp material nou de la Eco si uite ca a venit! Nu, nu e vorba de noul album pe care il asteptam cu totii, ci de „The Sky Below”, o piesa pe care a realizat-o pentru competitia in urma careia a fost desemnat imnul ASOT 750.

„The Sky Below” n-a intrat pe lista scurta a lui Armin van Buuren, asa ca a ramas nedifuzata, iar Eco a decis sa o ofere gratuit spre descarcare tuturor fanilor. Nu stim de ce nu a intrat in competitie, dar noua ne place foarte mult! Nu e big room, dar are acel sound specific Eco pozitiv, de festival, dublat de padurile atmosferice caracteristice lui.

Propunerea lui Eco pentru imnul ASOT 750: The Sky Below

L-am produs rapid in urma cu o luna pentru competitie de imnuri ASOT 750 a lui Armin van Buuren. […] Nu este chiar in linie cu soundul sau stilul materialului de pe „Wolves” (n.r. numele noului album) si nu cred ca e reprezentativa pentru ceea ce produc de obicei, asa ca am ajuns la concluzia ca o pot impartasi gratuit cu voi. A trecut ceva timp de cand nu am mai lansat ceva, asa ca sper sa va placa si sa o dati mai departe! – Eco

Apropo de ultimul release al lui Eco, „Liberation” nu putea decat sa ne cucereasca. N-a intrat in topul nostru definitiv pe 2015, insa a fost in clasamentul iernii trecute.

Ce asteptari aveti de la albumul lui Eco? Are deja 3 ani de cand lucreaza la el…

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com