photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Ed Sheeran feat. Beyonce – Perfect (piesa noua)
28927912-7053-4cb1-8226-951bd7702784-getty-463161272

Ed Sheeran feat. Beyonce – Perfect (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ed Sheeran feat. Beyonce – Perfect (piesa noua)

Perfect nu e deloc o piesa noua, mai ales ca e si in topurile de la noi, iar in SUA se afla deja pe locul 5 in Hot 100, fiind insotita si de un videoclip dragut. Ed Sheeran, in schimb, ne face o surpriza si ne ofera varianta in duet cu Beyonce, iar rezultatul suna foarte bine.
Nu e pentru prima oara cand cei doi colaborareaza, pentru ca i-am mai ascultat in 2015 cand au avut un tribut pentru Stevie Wonder, iar apoi au colaborat la Drunk in Love la Global Citizen Festival in acelasi an.
Ed Sheeran a povestit despre cum a ajuns sa colaboreze cu Beyonce pe aceasta piesa si nu ne surprinde deloc felul in care artista lucreaza. In primul rand, isi schimba mailul in fiecare saptamana, iar apoi a renuntat si la toate instrumentalele de pe piesa lasand-o acustica, fix asa cum a gandit-o initial britanicul.

Beyonce apare pe mai multe piese in aceasta perioada: intai am ascultat-o cu J. Balvin si Willy William pe remixul Mi Gente, care cu ajutorul ei a ajuns un adevarat hit international. Intre timp a colaborat si cu Eminem pentru Walk on Water, primul single lansat de rapper de pe urmatorul sau album, Revival.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com