photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Electric Castle Festival anunta ziua 0 pe 13 iulie cu Vita de Vie, Dirtyphonics si multi altii
electric castle

Electric Castle Festival anunta ziua 0 pe 13 iulie cu Vita de Vie, Dirtyphonics si multi altii

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Electric Castle Festival anunta ziua 0 pe 13 iulie cu Vita de Vie, Dirtyphonics si multi altii

Asa cum face orice festival mare care se respecta, Electric Castle Festival mai adauga o zi „de incalzire” inainte sa inceapa marea nebunie din perioada 14-17 iulie 2016.

Ziua 0 de la Electric Castle ii va aduce pe Boiler Stage si in Booha Mansion pe Vita de vie, Dirtyphonics, Rodion G.A. A-C Leonte, Khaleea, Technnibal si pe Motiv pentru un pre-party care sa ne introduca deja in atmosfera de festival.

Asadar, tot festivalul va fi functional inca de pe 13 iulie 2016, iar cei care si-au cumparat deja abonamente si camping se vor putea instala inca de-atunci la Bontida.

Pana la aceasta editie, „Ziua 0” apartinea exclusiv organizatorilor, care testau toate sistemele din festival si realizau ultimele pregatiri. Anul acesta, „repetitia” se va tine in 13 iulie cu public, iar accesul este asigurat pentru toti cei care si-au achizitionat abonamente la festival.

Decizia a fost luata pentru a implica si cele cateva mii de oameni care, an de an, prefera sa fie prezenti la castel cu o zi inaintea deschiderii oficiale, pentru a-si ridica bratarile de festival sau pentru a se instala in zona de camping.

Abonamentele pentru cea de-a 4-a editie a Electric Castle se pot achizitiona, la pretul de 369 de lei, pana in data de 19 mai 2016. Biletele de o zi si cazarea vor ramane in vanzare si dupa aceasta data.

ELECTRIC CASTLE 2016 inseamna:

Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver si alti zeci de artisti

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com