photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Elena Ionescu – Spune-i feat. Mahia Beldo (videoclip nou)
elena-ionescu

Elena Ionescu – Spune-i feat. Mahia Beldo (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Elena Ionescu – Spune-i feat. Mahia Beldo (videoclip nou)

Elena Ionescu isi face debutul solo cu Spune-i, la doar cateva luni de la despartirea de proiectul Mandinga.

Compusa de Mahia Beldo, semnatar pentru mai multe piese de succes realizate in ultimii ani in studioul Scandalos Music, Spune-i amesteca chitarile latino atat de dragi artistei, cu soundul modern al lui Mahia.

Regizorul Claudiu Stan (Eu sunt Vision) a completat in videoclip povestea deja celebrei Las-o cu ajutorul acelorasi tineri si foarte talentati actori profesionisti Iulia Dinu si Andrei Radu. Autorul versurilor piesei – Vescan apare si el in videoclip in calitate de invitat special, continuandu-si rolul din Las-o.

Elena: “Noua gasca de la Scandalos Music reprezinta pentru mine o continuitate perfecta pe plan muzical. Desi ma abat putin de la stilul meu latino, imi place sa diversific si ma simt minunat ca am ocazia sa interpretez si alte genuri, mai ales cand lucrez cu o echipa in cadrul careia ma simt minunat. Noul meu single aduce in prim plan doua valori ce sunt din punctul meu de vedere printre cele mai importante intr-o relatie: respectul fata de partener si sinceritatea. ”

In ultimele luni Elena Ionescu a aparut alaturi de Puya si Vescan in cadrul proiectului Xsession MusicVlog1 pe piesele Pasiune si Scandalos. Xsession MusicVlog revine din vacanta la jumatatea lunii septembrie cu o serie de alte 12 piese cu Elena, Puya, Vescan, Anastasia, Ester, dar si cu un concurs pentru tinerii artisti talentati care nu au avut pana in prezent sansa afirmarii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com