photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Ellie Goulding – On My Mind (videoclip)
11143277_10152932220026642_6116764134858773243_n

Ellie Goulding – On My Mind (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ellie Goulding ajunge in orasul pierzaniei, Las Vegas, pentru cel mai nou videoclip al ei – On My Mind. Cantareata britanica joaca rolul unei femei controlate si abuzate de iubitul ei intr-un vizual foarte colorat.

Regizat de Emil Nava, clipul are un final pe masura, cu Ellie Goulding ajutata de o prietena sa se razbune si sa il pedeapseasca pe barbatul agresiv, totul intr-o serie de imagini care se suprapun. Piesa a fost lansata oficial saptamana trecuta si imediat a starnit comentarii, unii speculand ca ar fi un raspuns pentru trackul Don’t al lui Ed Sheeran, in care acesta o acuza ca nu i-a fost fidela. Ellie Goulding a oprit zvourile din fasa si a spus ca piesa nu are nici o legatura cu persoanele din viata reala.

Piesa produsa de Max Martin e primul single lansat de cantareata britanica in promovarea viitorului ei album, Delirium. E primul material dupa doi ani de pauza, de la lansarea Halcyon si reeditareaHalcyon Days. Chiar si asa, Ellie nu lipsit din topuri, fiind prezenta cu Love Me Like You Do, track inclus pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey sau Outside, piesa extrasa de pe cel mai recent album al lui Calvin Harris.

Va place videoclipul? A intrat On My Mind in playlisturile voastre?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com