photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Emil Lassaria and Caitlyn – El Calor (videoclip)
calor_15799536bc (1)

Emil Lassaria and Caitlyn – El Calor (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

In pofida vremii care pare ca vrea cu tot dinadinsul sa ne strice planurile de weekend, avem vesti foarte bune – vine ‘El Calor’.

Acesta nu este doar noul single Emil Lassaria and Caitlyn, ci un adevarat manifest de vara, care ne face sa visam la petrecerile furibunde de pe plaja. Chiar daca pentru moment tot ce putem face este sa servim un cocktail in fata unei poze cu un rasarit din Bali, foarte curand incep vacantele iar pana atunci, ne putem ‘antrena’ ascultand aceasta piesa care ne incinge sangele si ne pregateste de vara.

Videoclipul a fost filmat de catre echipa NGM (Regizor – Bogdan Paun, DOP – Alexandru Muresan). Desi imaginile ne duc cu gandul la tinuturi incinse dintr-o tara indepartata si mangaiata de un soare portocaliu, videoclipul a fost filmat chiar in Valeni Prahova, la cariera de la Piatra Verde. Stylingul in directia modern-afro, impreuna cu cele doua dansatoare care provin chiar din Ciad, Africa, pun in evidenta ritmurile puternice care vin in valuri fierbinti si incing imaginatia, asemeni unui miraj ‘fata morgana’ intr-o zi incinsa de vara. La finalul videoclipului putem vedea chiar un dans tribal autentic, care i-a adus protagonistei Stephanie amintiri din tara natala, detaliu pe care il putem citi cu usurinta in zambetul viu pe care il afiseaza.

Emil Lassaria a avut parte de peripetii, avand pentru prima data o intalnire de gradul zero cu un cal. DJul a avut la dispozitie 4 ore sa invete trapul, si nu ne referim la stilul muzical. Desi la antrenamente totul a mers perfect iar iapa puternica parea subjugata de Emil, la filmari lucrurile s-au dasfasurat putin diferit. Filmarile s-au realizat cu o drona cu elice, ceea ce a deranjat foarte tare animalul ne obisnuit cu tehnologia si l-a facut sa o ia la fuga pe campie. Emil a rezistat eroic iar echipa de echitatie a facut tot posibilul sa stapaneasca iapa speriata.

Ne pregatim pentru vara? Da play!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com