photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Emoții mari pentru Francisca
francisca1_01_fd76a37893

Emoții mari pentru Francisca

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Francisca, interpreta hit-ului „Piatra de pe inimă”, lansat împreună cu UDDI, a trecut printr-o situație prin care nu-și dorește să treacă nimeni. Frumoasa artistă a întâmpinat o problemă majoră când a ajuns la un eveniment monden, fiind la un pas să-și luxeze piciorul.

„Nici bine nu ajunsesem la evenimentul cu pricina că am simțit cum unul dintre picioare mi se dezechilibrează. Imediat am realizat că mi s-a rupt un toc și m-am panicat! Eram la intrarea în locație, iar toată lumea era cu ochii pe mine.  Știind că oamenii pot să chicotească, m-am prefăcut că totul a fost ok. Am făcut poza la panou și am zâmbit ca și cum nimic nu s-a întâmplat!  Norocul cel mare a fost că eram cu o prietenă, iar ea avea în mașină niște pantofi de schimb. Peripețiile nu se opresc aici! Ea poartă cu un număr mai mic decât mine, așa că mi-a fost foarte greu să stau cu ei în picioare pentru că mă strângeau teribil. Până la urmă am reușit să duc totul până la capăt și m-am retras după o oră”, a declarat Francisca.

Francisca se bucură de succes cu single-ul său de debut, „Piatra de pe inimă”, care a depășit un milion de vizualizări pe YouTube în doar două săptămâni!

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com