photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / ENSIFERUM – „Return of the One Man Army”
ENSIFERUM---Return-of-the-One-Man-Army

ENSIFERUM – „Return of the One Man Army”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I

12 Aprilie 2016 // 75-120 LEI

06.04.2016

 Ultimele 7 zile de presale pentru concertul Ensiferum si Fleshgod Apocalypse

Mai sunt 7 zile de presale pentru concertul Ensiferum, Fleshgod Apocalypse si Heidra de pe 12 Aprilie de la Arenele Romane.

Astfel, pana pe data de 12 Aprilie puteti achizitiona bilete la categoria Acces General cu 80 de lei urmand ca in ziua concertului acestea sa coste 90 de lei.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.iabilet.ro si din reteaua aferenta IaBilet.(Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop – partener Orange).

Concertul de pe 12 Aprilie este un warm-up party oficial pentru Metalhead Meeting 2016 unde ii vom putea vedea pe Kreator, Rotting Chirst, Delain, Eluveitie, DragonForce si multi altii.

14.03.2016

 Inca doua zile de bilete Earlybird la concertul Ensiferum si Fleshgod Apocalypse

 Pe 12 Aprilie, la Arenele Romane din Bucuresti ne vom intalni la un show marca Ensiferum! In deschidere vor urca italienii de la Fleshgod Apocalypse si formatia Heidra.

Pana pe data de 15 Marite inclusiv, puteti cumpara bilete in regim earlybird la concertul de pe 12 Aprilie, la pretul de 75 de RON – Acces General.

Biletele pot fi achiztionate online de pe www.iabilet.ro dar si din reteaua aferenta IaBilet. – Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox, Uman  si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

26.10.2015

ENSIFERUM – „Return of the One Man Army”

Pe 12 aprilie 2016, ENSIFERUM vor canta la Arenele Romane (cort incazlit) din Bucuresti in cadrul turneului „Return of the One Man Army” ! Primele 100 de bilete costa doar 75 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

Showul face parte dintr-un turneu amplu care incepe la Ragnarok Festival si se incheie la Berlin, trecand prin cele mai mari orase din Europa. Inca doua trupe vor fi anuntate in curand pe afis, dintre care una, de calibru !

Ensiferum a implinit in 2015 doua decenii de activitate. Finlandezii au 6 albume la activ, ultimul dintre ele, One Man Army, fiind lansat pe 20 Februarie, anul acesta si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara ‘Battery’ de la Metallica, ‘Lady in Black’ de la Uriah Heep sau ‘Bamboleo’ de la Gipsy Kings.

Ensiferum ajung in Romania in cadrul turneului de promovare a ultimului album ‘One Man Army’, album care trateaza in continuare laitmotivul prezent in creatia muzicala a finlandezilor. Este o oda adusa razboiului, eroismului si tragediei caracteristica acestuia.

Un review al albumului poate fi citit pe metalhead.ro, aici: http://bit.ly/One-Man-Army

Biletele pentru showul ENSIFERUM + Special Guest pot fi gasite exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

– Berzekers – in fata scenei (doar 200 de bilete) la pretul de 120 de lei

– Earlybird (doar 100 de bucati) – Acces General – 75 de lei

– Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora, 95 de lei

– In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp. Capacitatea Arenelor Roamane la cort este de 1800 de bilete dar in vanzare vor fi puse doar 1500.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 (Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ si multi altii – 3-5 iunie, Arenele Romane) !

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com