photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Eurovision 2016 – s-a ales orasul gazda pentru selectia nationala
Eurovision-2016

Eurovision 2016 – s-a ales orasul gazda pentru selectia nationala

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Organizatorii Eurovision au anuntat unde va avea loc finala selectiei nationale si nu e deloc o surpriza ca nu va fi in Bucuresti. Dar ce oras a ales Televiziunea Romana sa gazduiasca unul dintre cele mai discutate evenimente din muzica de la noi?

 

Selectia nationala Eurovision de anul acesta va avea loc la Baia Mare, dupa ce anii trecuti a avut loc la Brasov si la Craiova.

Inscris in lupta pentru titlul de Capitala europeana a culturii 2021, Baia Mare va gazdui show-urile Selectiei Nationale in Sala Polivalenta „Lascar Pana”, aceasta avand o capacitate de aproximativ 2500 de locuri.

„Organizarea Selectiei Nationale in afara studiourilor de la Bucuresti a devenit deja o traditie pentru TVR, ultimele show-uri fiind organizate la Brasov, in 2014, respectiv Craiova, in 2015. Anul acesta, a venit randul baimarenilor sa urmareasca, din tribune, evolutia artistilor inscrisi in concurs”, a declarat Iuliana Marciuc. „Oferta deosebita a gazdelor din Baia Mare, a domnului primar Catalin Chereches si a Consiliului Local Baia Mare, a facut ca distanta de Bucuresti sa fie compensata pe deplin, astfel incat suntem convinsi ca cele doua spectacole organizate aici vor fi, cu adevarat, impresionante. Multumim si pe aceasta cale partenerilor cu ajutorul carora putem continua proiectul Eurovision” a mai adaugat vedeta TVR.

Castigatorul selectiei nationale va pleca sa ne reprezinte la Stockholm pe 12 mai, in a doua semifinala a concursului, in timp ce finala va avea loc pe 14 mai.

Ce parere aveti de ideea de a muta concursul la Baia Mare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com