photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Faydee – Sun Don’t Shine (videoclip nou)
Coperta Sun don't shine

Faydee – Sun Don’t Shine (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce vara trecuta a luat cu asalt topurile din Romania cu hitul Lullaby, produs de Mihai Ristea, Alex Cotoi si Mika Moupondo, australianul Faydee lanseaza astazi single-ul Sun Don’t Shine, insotit de un videoclip.

Melodia este produsa de Divy Pota (Buckle Up Entertainment), care a semnat si productia altor hituri ale lui Faydee, precum Laugh Till You Cry si Unbreakable. In plus, alaturi de Costi Ionita, Shaggy si Mohobi l-am ascultat si pe piesa I Need Your Love, lansata anul trecut si care a avut succes inclusiv in SUA.

Videoclipul, filmat la inceputul lunii noiembrie este regizat de Steve Saints, de scenariu ocupandu-se Brace Beltempo, in timp ce coperta noului single este realizata de Davide Lorefice.

“De cum am ascultat negativul melodiei, mi-am dat seama ca mi se potriveste de minune, asa ca m-am apucat sa scriu versurile, care mie imi plac foarte mult. Sper ca melodia sa placa si sustinatorilor din Romania, care pentru mine este ca o a doua casa, si sa aiba acelasi feedback de care s-a bucurat si “Lullaby”, piesa devenita hit datorita lor”, a declarat Faydee.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com