photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Feli – Timpul (videoclip nou)
Feli_Timpul_artwork_presa

Feli – Timpul (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Feli – Timpul (videoclip nou)

Feli vine cu un super videoclip si un single pe masura vocii ei – Timpul. In noul material video, rolurile principale sunt jucate de actrita Maia Morgenstern si George Pistereanu, care ne ilustreaza o poveste de dragoste cu final nefericit.

Timpul ma rascoleste profund si reinvie in mine o avalansa de amintiri. Am scris-o cu gandul la acele mii de povesti de dragoste perfecte care, intr-un moment sau altul, s-au destramat, nu din lipsa de iubire, ci dintr-o teama traita cu prea multa intensitate. Asa se intampla cand nu ne dam suficient timp sa lasam in urma ranile din trecut, sa invatam sa ne ascultam inima, sa ne dam voie sa iubim, fara conditii si fara asteptari. Cat despre clip, nu pot spune decat faptul ca ma simt extrem de onorata de sansa de a colabora cu doi actori si doi oameni extraordinari: Maia Morgenstern si George Pisteranu”, a spus Feli.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: Cine te crezi?, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, ea este nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul Creioane colorate, iar noi am regasit-o in topuri si alaturi de cei de la B.U.G. Mafia pe piesa Sa cante trompetele. Vocea lui Feli a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour,dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese  La Boheme.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com