photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Fifth Harmony – Down (videoclip nou)
fifth-harmony-releases-down-music-video-feat-gucci-mane

Fifth Harmony – Down (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Fifth Harmony – Down (videoclip nou)

Fetele de la Fifth Harmony lanseaza si videoclipul pentru Down, primul lor single in varianta de patru. Piesa e oricum un track de vara, care are sanse mari sa prinda pe radio, iar vizualul a fost gandit in aceeasi maniera.

Cu un decor de hotel tipic american, unde fiecare are camera ei pentru momentul de close-up, dar nu lipseste piscina si nici seria de sincroane pe care am putut deja sa o vedem in aparitiile lor live.

Piesa e primul single de pe cel de-al treilea album al grupului, care e programat sa apara anul acesta si la care fetele deja au inceput sa lucreze. Ar aparea la doar un an dupa 7/27, disc care a dat hituri precum That’s My Girl, All in My Head, pusa pe repeat in vara anului trecut, alaturi de Work From Home. Nici Camila Cabello nu o duce rau pe cont propriu. Dupa ce a bifat colaborari de succes cu Pitbull si J Balvin la Hey Ma si Machine Gun Kelly la Bad Things, cantareata a venit si cu un single solo, Crying in the Club si se pregateste de lansarea propriului album solo.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com