photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Fifth Harmony feat. Kid Ink – Worth It (videoclip)
004

Fifth Harmony feat. Kid Ink – Worth It (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Fifth Harmony vin cu un videoclip de imagine pentru piesa Worth It, cel mai nou single al lor extras de pe albumul de debut. Alaturi de Kid Ink, fetele adopta un look de business woman cu care sa ne spuna ca merita.

Grupul care s-a lansat prin intermediul concursului X Factor tocmai si-a incheiat turneul de promovare al materialului lor de debut, Reflection Tour, iar cu acest videoclip adopta o pozitie feminista si incurajeaza femeile.

We also wanted to incorporate feminism and girl power and our fans. “The gender roles were kind of swapped within the music video, au declarat fetele despre materialul lor vide.

Piesa a ajuns si pe radiourile din Romania, nu pentru ca Fifth Harmony s-ar bucura de un succces extraordinar in Europa, ci mai degraba pentru ca Worth It are un hook care aduce aminte foarte mult de Talk Dirty to Me. Trackul lui Jason Derulo a creat o adevarata isterie anul trecut si a ajuns sa domine topurile muzicale mai ales din Europa si mai putin din SUA. Worth It se gaseste, momentan, pe locul 5 in topul celor mai difuzate piese straine, in urcare gata de saptamana trecuta.

Va place videoclipul? Piesa a reusit sa va prinda?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com