photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Flo Rida feat. Maluma – Hola (piesa noua)
flo maluma

Flo Rida feat. Maluma – Hola (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Flo Rida feat. Maluma – Hola (piesa noua)

Flo Rida se pare ca ne pregateste ceva, pentru ca lanseaza o noua piesa. Hola e un featuring cu cea mai hot voce latino a momentului, Maluma, si a aparut, insa, fara prea multa promovare si publicitate.

Hola e exact genul de track potrivit pentru sezonul cald, asa ca cel mai sigur lansata in apropierea iernii, va incepe promovarea ei odata cu petrecerile de Sarbatori si va exploda odata cu dezghetul si venirea primaverii. Flo Rida a declarat in aceasta vara ca cel de-al cinciea material de studio al sau este gata in procent de 70%, asa ca asteptam sa apara noi piese.

Ultimul sau album full a aparut in 2012, iar EP-ul My House a fost lansat in 2015 si a dat piese precum My House, G.D.F.R., un adevarat hit impreuna cu Sage the Gemini si I Don’t Like It, I Love It, o colaborare cu Robin Thicke

Maluma este, in schimb, cea mai recenta senzatie latino, cu hituri care au ajuns inclusiv in clasamentul Billboard. Anul trecut domina topurile cu Shakira si Chantaje, iar anul acesta l-am ascultat cu Felices los 4, care a beneficiat inclusiv de un remix salsa cu Marc Anthony.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com