photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Flo Rida feat. Robin Thicke – I Don’t Like It, I Love It (piesa noua)
flo-rida-thicke

Flo Rida feat. Robin Thicke – I Don’t Like It, I Love It (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu GDFR, Flo Rida vine cu o noua colaborare tare – I Don’t Like It, I Love It, un featuring cu nimeni altul decat Robin Thicke.

Piesa nu suna deloc precum single-ul precedent, dar are cateva influente din soul si R&B, exact zona de confort a lui Robin Thicke, a carui voce se aude pe refren. Refrenul e catchy, mai ales datorita fluieraturilor si are potential de hit in aceasta vara.

GDFR e inca un succes in Marea Britanie, unde a ajuns pe locul 3 in topul singleurilor, in timp ce in SUA, primul single de pe noul EP al rapperului a urcat pana pe locul 10 in Hot 100, pe 3 in Hot Rap Songs. Atat GDFR cat si I Don’t Like It, I Love It se vor regasi pe My House, material pe care Flo Rida il va lansa pe 7 aprilie si care va include si o colaborare cu Chris Brown – Here It Is. Daca Flo Rida bifeaza succes dupa succes, nu acelasi lucru se poate spune si despre Robin Thicke. Implicat in procesul de plagiat intentat de familia lui Marvin Gaye pentru piesa Blurred Lines, cantaretul are de platit acum o multime de bani.

Va place noua piesa Flo Rida?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com