photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Flo Rida – My House (videoclip)
flo-rida-press-photo-2015-billboard-650

Flo Rida – My House (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Flo Rida ne invita la el in casa pentru un super party de unde nu lipsesc fetele, barmanii care fac scheme cu sticle, mancarea fina sau bataile cu perne. Totul se petrece in cel mai nou clip al rapperului maestru de petreceri – My House.

My House e piesa care da titlul EP-ului pe care Flo Rida l-a lansat in aceasta primavara si de pe care a lansat cateva hituri. A fost cea mai buna metoda pentru ca rapperul sa ajunga din nou in topuri cu piese foarte catchy, insa fara sa lanseze un album full.

Unul dintre single-urile de succes lansate de pe My House a fost GDFR, un featuring cu Sage the Gemini care a ajuns in topurile din intreaga Europa si pe locul 8 in Hot 100, pe 3 in US Rhythmic si pe locul 2 in Hot Rap Songs. Trackul a primit pana si discul de platina de doua ori in SUA, de aur in Australia si Noua Zeelanda. Acum il ascultam pe Flo Rida cu o alta piesa extrasa de pe My House, I Don’t Like It, I Love It, un featuring cu Robin Thicke care a urcat insa doar pe locul 10 in Hot Rap Songs.

Va place My House?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com