photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Florence and The Machine – Third Eye – The Odyssey (Chapter 7)
13007294_10154109658224166_2708770637799063880_n

Florence and The Machine – Third Eye – The Odyssey (Chapter 7)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Videoclip oficial: Florence and The Machine – Third Eye – The Odyssey (Chapter 7)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ” Third Eye”. Vizualul regizat de Vincent Haycock încheie odiseea celui mai personal material discografic înregistrat de solista Florence Welch.

”Acesta este ultima parte a unui proiect foarte personal care a luat naștere în urma unei conversații pe care am avut-o cu Vince la Chateau Marmont în urmă cu aproximativ un an și jumătate în timp ce lucram la ”How Big How Blue How Beautiful”. Discutam cu el despre album și despre despărțirea prin care treceam la momentul respectiv. Am vorbit despre plusurile și minusurile unei relații, despre cât de neajutorată mă simțeam, despre ceea ce simți când treci printr-o despărțire, despre cum încercam să mă schimb și să fiu liberă. Așa am hotărât să repovestim aceste lucruri pe larg. Să retrăim experiența asta, să ne imaginăm din nou aceste situații pentru a putea înțelege mai bine ce s-a întâmplat și a putea exorciza trecutul. Așa a început odiseea Big Blue…

Mulțumesc tuturor celor care au urmărit povestea, acesta este ultimul capitol.” – Florence Welch

Cel de-al 3-lea album Florence and the Machine, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, a apărut pe piață în iunie 2015. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill. Formația a mers pe o abordare diferită din punct de vedere conceptual, încercând să se distanțeze de celelalte două materiale.

„Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență.”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com