photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Florin Iordache – Zambeste (piesa noua)
jgegadji(1)

Florin Iordache – Zambeste (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Daca in urma cu cateva luni ne prezenta proiectul YorGa, alaturi de Gabriel Baruta, Florin Iordachelanseaza acum un nou single solo – Zambeste.

Piesa este compusa de catre insusi Florin, iar la productie a lucrat alaturi de Gabriel, in studioul Mosquito Production.

„Zambeste este mesajul meu catre toti oamenii. Ideea mi-a venit in timp ce conduceam spre Bucuresti cand, dupa o situatie neplacuta din trafic creata de un sofer nu tocmai priceput, mi-am dat seama ca e doar alegerea mea daca ma enervez ca s-a intamplat si incep sa injur sau ma bucur ca am iesit cu bine din asta. Se aplica in toate cazurile. Fie ca situatiile prin care treci ti se par rele sau bune… e doar perceptia ta. Fie ca alegi sa fii vesel sau trist, relaxat sau incrancenat, tine doar de tine. Asa ca ZAMBESTE, in orice situatie, si lumea ta va fi o lume mai buna”, declara Florin Iordache.

Florin Iordache are sute de concerte la activ, dar si multe colaborari inedite. A facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. Pe langa acestea, de curand a lansat proiectul YorGa si primul single – Strop de fericire, in colaborare cu Brighi. YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cu un sound fresh si mai multe influente muzicale, printre care deep house, pop, electro, funk.

Va place muzica lui Florin Iordache?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com