photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Florin Raduta – Cheama-ma (piesa noua)
florin raduta cheama-ma

Florin Raduta – Cheama-ma (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Florin Raduta – Cheama-ma (piesa noua)

Dupa lansarea piesei de debut, “Ma minti pe fata”, Florin Raduta, castigatorul X Factor 2015, revine cu piesa “Cheama-ma”, un single despre iubire si sansele pe care fiecare dintre noi le oferim, pentru a salva o relatie.

„Mi-am dorit mult sa ma implic total in acest proiect. Am cautat foarte mult o piesa si a fost destul de greu sa gasesc un proiect pe care publicul meu il merita, asa cum este acesta. Am primit mai multe propuneri, insa erau piese care nu ma reprezentau ca artist. Am cautat un compozitor care sa nu incerce sa ma transforme intr-un produs sau sa schimbe ceea ce sunt, astfel am luat legatura cu Andrei Prodan, cu care m-am inteles foarte bine si care a reusit sa puna personalitatea mea artistica in valoare.”, declara Florin Raduta.


“Mi-a placut foarte mult ca este o tema universala in care se poate regasi oricine, fie ca este vorba de iubita sau iubit, parinti, prieteni, familie sau de persoanele de care iti este dor. ‘Cheama-ma’ este o balada foarte puternica, cu un mesaj bun. Este genul de piesa care iti transmite emotii si care iti face pielea de gaina atunci cand o asculti. Cu siguranta, urmeaza videoclipul piesei si sper sa reusim cat mai multe intalniri cu #Oamenii, in perioada urmatoare.

Dupa multe participari la concursuri, Florin Raduta este desemnat in 2015 marele castigator al celei de-a cincea editie X Factor Romania, iar prestatia extraordinara din auditii pentru piesa “It’s A Man’s World” cucereste publicul, dar si juriul.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com