photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Francisca feat. Uddi – Piatra de pe inima (single nou)
MG_3694-3000

Francisca feat. Uddi – Piatra de pe inima (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Francisca vine cu cel de-al doilea single din cariera, de data aceasta o colaborare cu Uddi – Piatra de pe inima. Piesa este compusa de catre Marius Dia si produsa de Lorean Georgian, iar colaborarea dintre cei doi artisti s-a concretizat dupa participarea in cadrul concursului X Factor.

“Piatra de pe inima este o parte din mine, dar si un nou inceput! Gelozia, posesivitatea, indiferenta, distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste si ajungem sa luptam pentru o relatie fara viitor. Mi-am dorit colaborarea cu Uddi, deoarece, dupa concursul X Factor, am legat o stransa relatie de prietenie si, impreuna cu echipa mea, am decis ca el este cel mai potrivit pentru acest proiect“, declara Francisca.

“Colaborarea cu Francisca este un lucru pe care mi l-am propus de mult si iata ca, in sfarsit, a prins contur. Noi ne stim inca de la X Factor si imi face placere sa lansam o piesa impreuna. Sper sa va faca si voua la fel de multa placere sa o ascultati“, declara UDDI.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED. Pe Uddi l-am ascultat la radio fie alaturi de Delia si piesa Ipotecat, fie cu Randi si Nadir pe trackul Prietena ta.

Ce ziceti de piesa aceasta?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com