photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Geo Da Silva cu Sean Norvis – Noapte-i nebuna (videoclipul nou)
Geo-Da-Silva-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-quot-Noapte-i-nebuna-quot-in-colaborare-cu-Sean-Norvis.jpg

Geo Da Silva cu Sean Norvis – Noapte-i nebuna (videoclipul nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La peste 7 ani de cand a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu si eu”, „Romania danseaza”, Geo Da Silva revine cu o noua piesa in limba romana – „Noaptea-i nebuna”, in colaborare cu DJ-ul si producatorul Sean Norvis.

De atunci si pana acum, Geo Da Silva a cucerit publicul din intreaga lume cu hituri ca „I’ll Da You Like A Truck”, „Booma Yee”, „Bellezza”, „Awela Hey”, „Morena”.

Noul single, „Noaptea-i nebuna”, este compus de catre Geo Da Silva si Oana Vincu, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie magica si surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva.

„Este o piesa de dragoste, pe care initial am gandit-o doar in limba engleza, dar avand in vedere ca nu am mai scos de 7 ani o piesa in romana, am zis sa incercam si in romana, nu ceva foarte complicat ca text, simplu si direct. Clipul este filmat in turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenti si a fost filmat in 3 locatii: Ibiza, Barcelona si Salou”, declara Geo Da Silva.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, Geo a lansat single-ul si videoclipul „I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam „Ibiza Feelings”, „Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) si „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care exista track-uri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero si multi altii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com