photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Geo Da Silva & Sean Norvis lansează un nou remix internațional
gabriel

Geo Da Silva & Sean Norvis lansează un nou remix internațional

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif
Geo Da Silva și Sean Norvis pregătesc publicului o mulțime de surprize în această perioadă, una dintre ele dezvăluind-o chiar azi: remixul piesei „Tracking Treasure Down”, ce aparține artiștilor internaționali Gabriel & Dresden.

Piesa originală a fost lansată în 2007 și a fost No.1 în America U.S. Hot Dance Club Play, iar in Europa piesa a fost sustinuta de Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnata Armada Music.


Dupa ce i-au intalnit la conferinta de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originala, au decis sa lanseze o noua varianta a piesei, cu un sound fresh, ce se potriveste perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis  au lansat piesa cu versuri in limba romana, „Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand Geo a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu si eu”, „Romania danseaza”.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, acesta a lansat single-ul si videoclipul „I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam „Ibiza Feelings”, „Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) si „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care exista trackuri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB)  si multi altii.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com