photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Glance – Cu baietii (videoclip nou)
glance

Glance – Cu baietii (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Glance – Cu baietii (videoclip nou)

Glance ne arata cum petrece cu gasca sa in cel mai nou videolcip al sau – Cu baietii. Acesta e primul lui single solo, dupa ce a lansat mai multe colaborari de succes, care au ajuns in topul difuzarilor de pe radio.

Piesa este produsa de catre Dan Andrei Deaconu si George Hora, iar videoclipul este regizat de catre Bogdan Ciubotaru.. Filmarile au durat 22 de ore si avut loc in Constanta, Mangalia, Navodari si Mamaia, dar si pe un iaht aflat in larg, unde, din cauza valurilor foarte puternice, a caldurii si a oboselii, mai mult de jumatate din staff-ul aflat la filmari s-a simtit foarte rau.

In momentul in care Dan mi-a aratat draftul piesei “Cu baietii”, m-am dus direct cu cu gandul la vacanta si la distractia de pe litoral alaturi de prieteni, la valuri, la soare. Filmarile au fost foarte obositoare. Pe iaht, din cauza valurilor puternice si a caniculei, atat regizorul, cat si compozitorul piesei, dar si o parte din prietenii care au participat la videoclip, s-au resimtit, si cred ca va puteti imagina ce s-a intamplat. Sper ca efortul nostru sa nu fi fost in zadar si oamenii sa asculte piesa cu placere”, a declarat Glance.

Glance a lansat anul acesta doua piese, una in colaborare cu Phelipe („Coltul meu de rai”) si una alaturi de Miss Mary („Parfum de jar”), fiecare dintre ele cu milioane de vizualizari pe YouTube.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com