photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Glance – Fara tine (videoclip nou)
glance fara tine

Glance – Fara tine (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Glance – Fara tine (videoclip nou)

Glance vine astazi cu un nou single si un videoclip dramatic, in care o poveste de dragoste aproape ca are un final tragic de-a dreptul. Iubita sa se pregateste sa se arunce de la balcon din cauza certurilor si discutiilor dintre ei, dar va ajunge el sa o salveze la timp?

“Piesa reprezinta un follow-up al celorlalte piese lansate de mine pana acum. Fiecare single al meu a spus o poveste inspirata din viața mea de zi cu zi si nu as putea niciodata sa cant despre un lucru pe care nu l-am trait. Scenariul videoclipului a fost conceput de mine si de Claudiu si sunt foarte multumit de rezultatul final” – Glance.

Compus de Razvan Matache, Tanase Ionut, Filip Aurel si Cristian Udrea, “Fara tine” beneficiaza de un videoclip regizat de Caludiu Stan si filmat la Hotel Palas in Baile Govora, locatie care s-a potrivit ideal pentru acest videoclip, fiind vorba de un castel renovat

Glance a avut mai multe colaborari de succces de-a lungul timpului. Impreuna cu Elena Gheorghe a lansat Ecou si apoi In bucati, iar alaturi de Amna l-am ascultat cu Evacuat. Cea mai recent piesa a sa a aparut anul trecut, Cu baietii fiind lansata la putina vreme dupa featuring-ul cu Phelipe la Coltul meu de rai.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com