photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Glorya feat Balkan lanseaza “Cenusareasa” (videoclip nou)
glorya-balkan

Glorya feat Balkan lanseaza “Cenusareasa” (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Glorya feat Balkan lanseaza “Cenusareasa” (videoclip nou)

Dupa “Calator” si “Tablou”, Glorya feat Balkan lanseaza single-ul “Cenusareasa”. Se pare ca aceasta colaborare este una de succes, asa ca artistii pegatesc noi surprize pentru fanii lor!

“Piesa are un vibe pozitiv, zic eu. Mi-am dorit de mult o piesa motivationala si asa s-a nascut „Cenusareasa”. Cu totii trebuie mai intai de toate sa ne traim viata pentru ca anii trec pe langa noi. A fost o provocare sa realizam aceasta piesa si sa „readucem la viata” inca o data un personaj atat de drag tuturor din copilarie, dar, de data aceasta fiind vorba de o cenusareasa moderna:).Tin sa le multumesc pe aceasta cale tututor celor implicati in acest proiect, EM Production sunt cei care s-au ocupat de productia video si Loko Production de productia muzicala. Le multumesc colegilor mei de echipa si celorlalti care au facut parte din acest proiect si nu in ultimul rand, echipei noastre Sprint Media Group pentru toata sustinerea!”, spune Glorya.

“Cenusareasa” este o piesa pozitiva prin care incercam sa transmitem o anumita stare, nu este neaparat o piesa de vara, mai exact facem referire la faptul ca la un moment dat cu totii suntem concentrati sa ne rezolvam problemele zilnice si uitam sa ne traim viata asa cum trebuie. Am colaborat in aceeasi formula ca pana acum, pe aceasta cale le multumim celor implicati in acest proiect EmProduction , SprintMusic , LokoProduction si speram ca a noastra „Cenusareasa” moderna sa le transmita oamenilor o stare de bine si sa le placa piesa. Pe viitor vom mai lansa piese in aceasta formula si nu numai , tot ce putem spune momentan este ca lucram la multe alte piese noi”, a completat Balkan.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com