photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Graviduța Sore: « Am pus ceva cărniță și pe brațe»
sore

Graviduța Sore: « Am pus ceva cărniță și pe brațe»

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sore Mihalache (26 de ani) a surprins pe toată lumea cu vestea că va deveni mămică în acest an, dar iată că timpul a trecut și a mai rămas doar o lună până când artista va naște o fetiță.

Cântăreața și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, care îi va deveni curând și soț, au anunțat și care va fi numele pe care micuța lor îl va purta: Erin.

Sarcina s-a dovedit a fi perioada cea mai frumoasă din viața îndrăgitei Sore, care a scris pe blogul ei despre părțile bune și cele mai neplăcute care însoțesc o viitoare mămică spre drumul aducerii pe lume a unei noi vieți. Printre lucrrurile care nu i-au plăcut se numără și kilogramele în plus, 12 până acum: „Nu mi-am refuzat nimic, aproape nimic, am mâncat și sănătos, dar și junk food, dar am evitat să mănânc noaptea. Niciodată nu m-am trezit ca să mănânc în miez de noapte, indiferent cât de tare mă ardea refluxul gastric”, a povestit artista.

De asemenea, alte schimbări care s-au produs în timpul celor opt luni de sarcină sunt: mărirea șoldurilor, retenția de apă la nivelul genunchilor și celulita.

Cu toate acestea, Sore se bucură din plin de această perioadă cu adevărat plină de farmec, care are și avantajele sale: mai multă energie și inspirație, păr și ten strălucitoare, un bust mai generos și.. un răsfăț de zile mari din partea tuturor celor dragi.

sore mihalache

Sore este o graviduță foarte simpatică

În octombrie 2015, Sore a făcut importantul anunâ, pe rețeaua de socializare Facebook: „Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie… voi fi mămică.”

sore mihalache

Artista a anunțat că este însărcinată la patru luni de când a aflat marea veste
#Radio ProBite

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com