photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București
johnny-depp-hollywood-vampires

Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Doi membri Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București

Doi muzicieni emblematici se alătură lui Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în cadrul concertului The Hollywood Vampires din București. Este vorba despre basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. Evenimentul va avea loc pe 6 iunie în parcarea C de la Romexpo.

McKagan și-a dorit să-și continue și activitatea din The Hollywood Vampires, pe lângă turneul pe care îl va porni alături de Axl Rose, Slash & co. După plecarea inițială din Guns N’Roses (1997), Duff a făcut parte din mai multe formații, printre care Velvet Revolver, Jane’s Addiction, dar și super-grupul Loaded. În 2010, McKagan a urcat din nou pe scenă într-un concert Guns N’Roses și a mai avut diverse apariții în calitate de invitat special în show-urile trupei. La începutul acestui an, Duff s-a întors definitiv în formația care l-a consacrat, alături de celebrul chitarist Slash.

Înainte să facă parte din Guns N’Roses, Matt Sorum s-a remarcat ca toboșar în emblematica trupă The Cult. Norvegian de origine, Sorum a mai facut parte și din formațiile Y Kant Tori Read, Slash’s Snakepit, Neurotic Outsiders, Velvet Revolver, iar momentan este membru activ în King of Chaos. Toboșarul a lansat și două albume solo, “Stratosphere” (2014) și “Hollywood Zen” (2004).

Pe 6 iunie, la Romexpo, cei doi artiști vor urca pe scenă alături de Johnny Depp – în rolul său preferat, acela de muzician -, Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, într-un show cu adevărat inedit. Grupul The Hollywood Vampires va aduce un tribut tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead și nu numai.

România este una dintre cele 5 țări europene și singura din aceasta zona geografică în care trupa The Hollywood Vampires va cânta, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistică, dar și pentru promovarea turismului în țara noastră.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com